Felírótábla A4, Leitz Wow kék

Cikkszám: 35651
Felírótábla A4, Leitz Wow kék
Felírótábla A4, Leitz Wow kék
Cikkszám: 35651
netto: 2 971 Ft brutto: 3 773 Ft
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Kiváló minőségű, kemény műanyag (polisztirol) felírótábla ragyogó WOW színekben, fényes felülettel. Ideális lapok biztonságos rögzítéséhez az irodán kívül vagy prezentációk, előadások alkalmával. Ideális megoldás prezentációk vagy előadások alkalmával és nélkülözhetetlen - ha hosszú ellenörző- vagy teendőlistával van dolgunk Falra akasztható a dokumentumok (használati útmutatók, instrukciók, ellenörző listák) megjelenítéséhez Az erős leszorító csipesz biztonságosan rögzíti a lapokat 75 A4 lap kapacitás (80 g-os) Jól kiegészíti a WOW termékcsalád többi termékét az iroda vagy otthoni iroda tökéletes összhangja érdekében Katalóguskód: 35651

 

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a termékek beszállítási ideje több munkanapot is igényelhet, ezért Személyes átvétel esetén a kiválasztott termékekért KIZÁRÓLAG megrendelés, majd e-mail értesítés után lehet jönni.

Webáruházunkban több mint, 80 ezer termék található, ebből a boltunkban 17 ezer terméket állandó készleten tartunk, a többi terméket külső raktárról szállítjuk.

Megértésüket köszönjük!

990