CIF Súrolószer, 720 g/ 500 ml, CIF "Cream" citrom illat

Cikkszám: KHT029
CIF Súrolószer, 720 g/ 500 ml, CIF "Cream" citrom illat
CIF Súrolószer, 720 g/ 500 ml, CIF "Cream" citrom illat
Cikkszám: KHT029
netto: 1 107 Ft brutto: 1 405 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft

Cif Lemon súrolókrém mikrokristályokkal. Eltávolítja a makacs szennyeződéseket is a 100% ragyogó tisztaságért. Áthatol a legmakacsabb szennyeződéseken, mint az odaégett zsírfoltok és ételmaradékok, fürdőszobai vízkő lerakódások; állagának köszönhetően könnyű leöblíteni, így hamar élvezheti a tökéletesen ragyogó tisztaságot. A mikroszemcsék hatékonyságának jóvoltából kis erőráfordítással újszerűvé varázsolhatja kedvenc tárgyait. Használható nagytakarítás alkalmával és kisebb tisztításokhoz egyaránt. 100%-ig eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket* és ragyogó tisztaságot kölcsönöz - *laboratóriumi tesztek alapján makacs konyhai és fürdőszobai szennyeződéseken. - hatékony súrolókrém a makacs szennyeződések ellen - műanyag, kerámia és üvegkerámia felületeken hatékony - 100%-os kosz eltávolítás - mikrokristályokkal - tisztaság kis erőfeszítéssel - kellemes citrom illat - 100% ragyogás - űrtartalom: 0,5Itt megtekinthető és letölthető a biztonsági adatlap. 

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a termékek beszállítási ideje több munkanapot is igényelhet, ezért Személyes átvétel esetén a kiválasztott termékekért KIZÁRÓLAG megrendelés, majd e-mail értesítés után lehet jönni.

Webáruházunkban több mint, 80 ezer termék található, ebből a boltunkban 17 ezer terméket állandó készleten tartunk, a többi terméket külső raktárról szállítjuk.

Megértésüket köszönjük!

990