TORK Folyékony szappan, 1 l, S1 rendszer, TORK "Kézmosására", átlátszó

Cikkszám: KHH143U
TORK Folyékony szappan, 1 l, S1 rendszer, TORK "Kézmosására", átlátszó
TORK Folyékony szappan, 1 l, S1 rendszer, TORK "Kézmosására", átlátszó
Cikkszám: KHH143U
netto: 3 209 Ft brutto: 4 076 Ft
A vásárlás után járó pontok: 41 Ft

Alakítsa ki a megfelelő kézhigiéniát a kézmosáshoz készült Tork folyékony szappan segítségével. Illat- és színezékmentes összetétele kíméletes a bőrhöz, és hatékonyan távolítja el a konyhai szennyeződéseket, például az olajat és a zsiradékokat. Olyan környezetekbe ajánljuk, ahol gyakran kell kezet mosni. Bizonyítottan könnyen használható a Tork folyékony és spray szappan adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek. Formulája eredményesen távolítja el a kézfejen lévő szennyeződéseket a konyhában és az élelmiszerek előkészítésére szolgáló helyiségekben. - a zárt utántöltő rendszer és az egyszer használatos pumpa csökkenti a keresztszennyeződés kockázatát - az újrahasznosítható flakon a fogyasztás során zsugorodik, így kevesebb hulladékot képez - rendszer: S1- - illat- és színezékmentes, nem allergozál - ökocimkével rendelkezik - szín: átlátszó - űrtartalom: 1 l iter - korábbi elnevezés: „Premium Extra Hygiene” - gyártói cikkszám: 420810


Itt megtekinthető és letölthető a termékadatlap.

Itt megtekinthető és letölthető a biztonsági adatlap. 

Kérjük vegyék figyelembe, hogy a termékek beszállítási ideje több munkanapot is igényelhet, ezért Személyes átvétel esetén a kiválasztott termékekért KIZÁRÓLAG megrendelés, majd e-mail értesítés után lehet jönni.

Webáruházunkban több mint, 80 ezer termék található, ebből a boltunkban 17 ezer terméket állandó készleten tartunk, a többi terméket külső raktárról szállítjuk.

Megértésüket köszönjük!

990